Silkeborg, Denmark
+45 61309802
rp@randiplesner.dk

FÅ BEDRE SELVVÆRD OG sig ja til dig selv!

LÆR 3 VEJE TIL bedre selvværd og stressfrit liv

mærk virkningen allerede fra første besøg - og længe efter!

FÅ BEDRE SELVVÆRD OG SELVTILLID. MÆRK HVORDAN DU FÅR MINDRE STRESS OG BEDRE SELVTILLID ALLEREDE EFTER FØRSTE SESSION HOS MIG 

Nøglen til at få et bedre selvværd – og din frihed ligger i din hjerne!

Ville du ønske at du havde mere selvværd? 
Føler du, at du sidder fast i selvlede, lavt selvværd, stress og manglende tro på, at du faktisk har fortjent meget bedre?
Drømmer du om at leve et liv i frihed, hvor du mærker, at det er dig der kører med klatten i dit eget liv?
Sæt dig selv fri, med hjælp af forandrende  coaching med mig og hypnotisk meditation, som allerede har hjulpet rigtig mange i mål til et højt selvværd og robusthed – og dermed et stressfrit liv.

FORTÆL MIG MERE

Lær 3 veje til bedre selvværd og giv dig selv et kærligt boost med forandrende coaching og hypnomeditation–  i Silkeborg, eller online via Skype, Zoom, Facetime eller telefon i resten af landet.

NØGLEN TIL BEDRE SELVVÆRD

Nøglen ligger i din hjerne! Sammen med mig finder du vejen til bedre selvværd og til dit drømmeliv. Vi kaster lys på svar og muligheder. Uanset hvad du står med, tager jeg dig i hånden og følger dig hele vejen i mål

LAD MIG FÅ DEN NØGLE!
FØRSTE TRIN TIL MERE SELVTILLID ER GRATIS!

Hvad står i vejen for at du når dit mål? Når du kommer hos mig første gang, er det gratis. Her får du en klar fornemmelse af, hvordan jeg kan hjælpe dig, og hvorfor det er så effektivt. Og derfra går det KUN fremad!

GI MIG FØRSTE MØDE GRATIS
DYBDEGÅENDE COACHING OG HYPNO-MEDITATION

Hypno-coaching er en specielt langrtidsvirkende metode, hvor jeg bruger stærke coaching teknikker og MindSurfingTM – en hypnotisk mentaltræningsmetode, der rækker dybere, udviklet efter nyeste evidensbaserede viden

HVORFOR ER DET BEDRE?

YNGRE MED ÅRENE

PERSONLIGT FORLØB – MENTAL LIVSSTILSOMLÆGNING DER HOLDER!!

Oplever du den frustrerende følelse af nederlag igen og igen – og igen? Hvor alt hvad du sætter dig for bare ikke bliver til noget?
Du bliver hvad du tænker – og udfordringen er ofte, at din hjerne er trænet igennem rigtig mange år til at tænke negativt, måske ligefrem dårligt om dig selv. 
Dét som de fleste forløb ikke tager højde for, er den mentale del, hvor du lærer at nå dit mål om at bliver yngre med årene på autopilot! 
Jeg tror på, at når du er topmotiveret, både før, under og efter dit forløb, så har du en mangedoblet bedre chance for at fastholde dit mål. Og når dit selvværd og din selvtillid ovenikøbet kommer i topform, så er selve rejsen mod et sundere og bedre liv, hvor din mentale og fysiske alder er noget du faktisk selv bestemmer, mere en leg end et hårdt arbejde. 
Jeg har et skræddersyet forløb til dig! Og jeg vil “holde dig i hånden” de første 12 uger, indtil du er sikker på, at du kan selv! 

PERSONLIG COACH

Jeg har udviklet et system, som får dig til at komme super motiveret og effektivt fra start – og helt til slut

mere…
HYPNOTISK MEDITATION

Hypnotisk meditation er dyb guidet meditation med lydfiler specielt designet til dit forløb – hvor du bare kan slappe helt af…

mere …
INSPIRATION

Flere gange om ugen får du inspiration til din hverdag. Lige fra madlavning til træning. 

mere …

DRAMATREKANTEN

– DER HVOR SKÆNDERI OG KONFLIKT BEGYNDER. FOREDRAGSWORKSHOP, HVOR DU LÆRER HVORDAN DU UNDGÅR AT SKÆNDES ELLER KOMMER I KONFLIKT

Oplever du ofte konflikter, skænderier eller situationer, hvor du bliver ked af det, såret, vred – eller på anden måde blokerer? Fx når du er sammen med din partner, dine forældre, dine søskende, en kollega eller måske din bedste ven? Du kommer bare ikke videre….situationen fylder i din bevidsthed, du tænker måske ikke helt klart, og det er som om det hele kan gå i hårdknude på ingen tid. Du mister tilliden til dig selv. Og det giver ikke ligefrem et bedre selvværd! – Hvad gør du så?

FORTÆL MIG HVORDAN JEG KOMMER MED
HVORFOR

Jeg tror på, at vi alle er nødt til at have en dybtfølt mening med livet: At finde vores “hvorfor”, som hver dag kan lede os til præcis dét vi ønsker, og hvor vi kan være passionerede, med mere selvværd og glæde. Hver dag

MOD

Jeg tror på, at mod er ét af livets største udfordringer. Mange af os mangler mod til at tage det skridt, som er nødvendigt, for at vi kan få det liv vi ønsker. Men jeg tror på, at MOD kan trænes! Alle kan overvinde deres frygt og leve et liv, hvor de hviler i sig selv!

NØGLEN

Jeg tror på, at du kan opnå lige hvad du ønsker i livet. Det eneste der står i vejen for det, er dig! Og det kan du faktisk forandre! Med mere selvtillid og et stærkt selvbillede – og dermed troen på dig selv, sker der magiske ting for dig!

DIG

Jeg tror på, at du er sat her på jorden med et formål. Du er helt unik. Ingen andre i universet har din cocktail af styrker, overbevisninger og gaver. Når du selv ser denne enestående cocktail, får du et kærligere syn på dig selv.

PERSONLIGT FORLØB – HVAD SKAL JEG NU?

PHAZE3

Når du står med følelsen af, at en stor del af hele dit eksistensgrundlag – dit moderskab – nærmest bliver sat ud af spillet, og du ser dig omkring og tænker: “Dur jeg til andet? Hvordan får jeg nu hanket op i mig selv, og får et liv der giver mig glæde, bedre selvværd og en følelse af kvindelig værdighed?” 
Så har du Phaze3: Et forløb som kan hjælpe dig til at se alle muligheder. Her får du både hjælp til at finde dig selv igen, og til at fylde tomrummet med ting som du elsker. Du får inspiration og værktøjer der hjælper dig til mere selvværd og masser af livskraft. Få modet til at tage springet ud i dit livs 3. fase, med masser af gå-på mod, kærlighed til dig selv og til livet. Hele pakken har en værdi af 21.000 kroner. Du får den for kun 16.800 kroner

MENTALTRÆNING

Du får MindSurf mentaltræning, som på helt unikke måder hjælper din hjerne til at støtte dig. Med MindSurf mentaltræning får du et fantastisk redskab til at opnå præcis hvad du ønsker i din tredie livsfase – Og være glad hver dag. Værdi 6000 kroner

COACHING

Du har mig på Skype – helt for dig selv – i 3 måneder, i Phaze3. Her får vi sammen styret dig frem til startlinjen, så du virkelig får stillet skarpt på de ting du rigtig gerne vil. Coaching til en værdi af 15.000 kroner.

Randis Corner

Tanker og tips, som jeg deler med dig

Bliver livet godt igen eller er du ulykkelig og nedbrudt?

Bliver livet godt igen?

Bliver livet godt igen, når du én gang er blevet nedbrudt og skamferet på sjælen? Forestil dig, hvad der får en person til, slet og ret at skamfere og ødelægge en plante – blot for at nedbryde det den repræsenterer.

Read more
Sund livsstil og varigt vægttab

Var jeg ved at slå mig selv ihjel?

Hyppige anfald af dårligt selvværd, kroniske smerter, trøstespisning, selvpineri, selvstraf, træthed og totalt manglende energi var min hverdag. Og hvis jeg havde fortsat sådan, havde jeg måske været død idag.

Read more
modne kvinder

Modne kvinder er usexede

Vi modne kvinder har så travlt med at forblive ungmøer, med glatbarberede køn og smalle taljer. Vi fylder os med silikone og botox, og rynkerne bliver glattet ud. Alle spor af alder skal helst være væk. Og alligevel er vi hverken glade eller tilfredse med os selv!!

Read more

Hvad siger de andre …

Jeg startede ved Randi for, at få boostet mit selvværd, som jeg har kæmpet med i mange år. Det gav mig troen på mig selv tilbage, hvilket min omgangskreds også har kunne mærke.
Da min eks kæreste og jeg fandt sammen igen, valgte vi, for at få den bedste start, at gå til terapi ved Randi og hun har virkelig hjulpet os, så vores forhold er stærkere end før. Vi har lært rigtig mange ting om os selv og om hinanden igennem vores samtaler med Randi og giver derfor hende kæmpe tak og vores varmeste anbefalinger.

Mette og Kim, Viborg

Jeg har siden mine teenageår været hos forskellige terapeuter og psykologer, men jeg havde aldrig forsøgt mig med en coach, førend jeg startede hos Randi i forbindelse med en svær periode af mit liv. Hvor er jeg dog bare taknemmelig for den beslutning i dag! Mit forløb hos Randi har absolut været et af de mest givende.
Randi har hjulpet mig til et bedre selvværd, og til at stole på og hvile mere i mig selv. Mit forløb hos hende har givet mig et mere positivt syn på livet, og har gjort mig langt bedre rustet til at møde de udfordringer, som livet nu en gang også måtte have at byde på.
Randi er uden tvivl utroligt kompetent og indsigtsfuld, jeg føler at hun har været god til at tyde hvad jeg har haft brug for – Hvad end det så har været i form af ”bare” at føle mig hørt og forstået, redskaber til at ændre uhensigtsmæssige tankemønstre, hjælp til at se ting fra et nyt perspektiv eller ved at blive udfordret på en kærlig måde. Jeg oplever Randi som værende utroligt nærværende, varm og oprigtig, og atmosfæren hos hende er tryg og uformel. Når jeg er kørt derfra, har jeg altid været lettet, glad og fyldt op af masser af mod på livet.
Randi får de varmeste anbefalinger med fra mig af!

Signe Simonsen, Randers

På en skala fra 1-10
I hvor høj grad følte du en god kemi med Coachen? 10
I hvor høj grad følte du dig informeret om det forestående Coaching forløb af Coachen? 10
I hvor høj grad har du via dit coaching forløb nået dit eller dine fastsatte mål? 9 
I hvor høj grad fremstod Coachen professionelt? 10
I hvor høj grad fremstod den lokalitet hvorfra der blev coachet professionel? 10
I hvor høj grad har der været en effekt af dit coaching forløb? 9
Hvor højt vil du score din egen indsats i forbindelse med dit Coachingforløb? 9

Aske Hansen, Ingeniør, Viborg

Når mistillid, jalousi og manglende selvværd bliver de elementer, der fylder mest i et forhold, bliver det svært at se, hvordan det kan fortsætte. Vi havde ikke lige tænkt par-coaching, da vi havde været i par-terapi hos en psyko-terapeut. Det var bare som om det var blevet værre. Vi hørte om Randi igennem venner, der også havde været hos hende. Og vi må bare sige, at nu kører parforholdet igen, vi har genfundet det vi engang havde sammen, fået aflivet nogle dumme tvangstanker, og har fundet helt nye, dejlige sider af hinanden. Vi vil gerne sige tusind tak! Det havde vi nok ikke lige set komme…
Malene C. Og Jan N. – Aarhus

Malene C. og Jan N. Aarhus

Jeg har været igennem et effektivt forløb hos Randi Plesner, og vil begynde med at give hende mine varmeste anbefalinger. Randi har været en uvurderlig støtte i  en for mig meget svær periode i mit liv. Hun har med stor professionalisme guidet mig igennem denne svære livskrise, og jeg oplever idag en meget større grad af såvel selvværd, livsglæde og balance i mit liv. Nu ved jeg hvad jeg vil.
Bedste anbefalinger herfra,
Kristian Kobberø

Kristian Kobberø, Herning

At miste sin hustru i en relativ ung alder, er noget af det mest smertefulde man kan udsættes for. Pludselig står man der, uden det menneske som man er nært knyttet til og elsker højt. Meningsløshed, tomhed, afmagt, vrede og en følelse af at livet er stoppet. Jeg mistede ikke bare min hustru, jeg mistede også mit liv, min identitet. Jeg havde svært ved at sætte ord på det hele overfor venner og familien og ville heller ikke være dem til last. Randi var den person som hjalp mig igennem. Jeg havde den største glæde af at få professionel støtte og rådgivning til at komme videre, som Randi gav mig. Jeg kunne ikke havde gjort det alene. Der er kommet styr på tankevrimlen, og jeg begynder at kunne skimte lyset for enden af tunnelen. ”Giv sorgen et sprog. Tal med et menneske, der tør lytte uden at trøste” Tak Randi. Preben Rosenqvist

Preben Rosenqvist

Hun er SÅ god til at stille de rigtige spørgsmål, så svarene kommer nemmere til mig.
Randi besidder en ro jeg sjældent har oplevet før. Roen gør at jeg ikke føler mig presset til at finde svar på hendes spørgsmål, men derimod en følelse af, at jeg kan bruge al den tid jeg skal.
Jeg er kommet skridtet nærmere et sundere liv, fordi Randi formår at stille mig spørgsmål som ”tvinger” mig, til at tage stilling til hvordan jeg vil nå mine mål. Det er fantastisk hvordan et enkelt spørgsmål: ”Hvordan støtter det dig at tænke sådan”?, har gjort en kæmpemæssig forskel for mig i mit liv.
Jeg kan kun anbefale at tage coaching timer hos Randi. Med sin ro og dygtighed, kan hun hjælpe dig på vej mod dine mål.

Vicky N. Nielsen

Jeg er aldrig blevet coachet tidligere, og jeg var i tvivl om jeg kunne bruge det til noget. Om det overhovedet kunne hjælpe mig. Jeg tog min personlige udfordring op og opsøgte Randi, trak vejret dybt og parkerede alle mine frustrationer, bekymringer og tanker. Randi er direkte på en meget god måde; hun besidder en evne til at nå helt ind, uden at hun vejleder. Randi gør det på en god og tryg måde, og pludselig kommer tankerne bare ud i ord jeg kan bruge til noget! Randi har trykket på de rigtige knapper.
Jeg har lært så meget efter coaching hos Randi, og jeg bruger det hver dag “i det skjulte” inde i mit hoved, og jeg synes pludselig jeg har fået mere overskud i min hverdag og et bedre selvværd. Det skal holdes ved lige og det er hårdt arbejde.
Når jeg skal afsted igen, er det klart Randi jeg vil opsøge. Hun taler mit sprog.
Jeg kan kun give Randi mine varmeste anbefalinger.

Rikke Bruun, Skørping

Vil hermed sige tusind tak for coaching hos dig. Jeg havde aldrig prøvet det….men vil sige at jeg er utrolig positivt overrasket over det. Synes du er en dejlig, stille og rolig person og sidde overfor. Følte nogen gange du kunne læse mine tanker.
De ting vi snakkede om har lært mig at håndtere det og se det fra en meget mere positive vinkel. ..som gør mig mere glad og positiv både ud og indvendig. Bliver glad når du lige sender en lille besked…fordi du lige skal være sikker på det går godt med hensyn til de ting vi har vendt under coaching. …mega dejligt. Vil hermed give mine bedste anbefalinger af dig som coach. Kærlig hilsen Lene Nielsen

Lene Nielsen, Hadsund

Book din gratis første session – det tager kun et øjeblik!