Silkeborg, Denmark
+45 61309802
rp@randiplesner.dk

FØRSTE MØDE ER GRATIS

Skal vi mødes?

Book dit første møde gratis og uforpligtende inden du beslutter dig

Den første session bruger vi til at lære hinanden lidt at kende, og vi snakker lidt om din udfordring. Når du går fra mig første gang ved du også hvad du skal regne med af antal besøg hos mig, og hvor meget det koster dig.

GET STARTED NOW

Vi kan mødes på flere måder

Du har flere muligheder for at mødes med mig. Og du kan frit vælge fra gang til gang. Nogle vil gerne mødes fysisk første gang, og derfra aftaler vi så hvor og hvordan vi skal mødes næste gang. Bor du omkring Aarhus eller København, kommer jeg gerne hjem til dig, hvis du ønsker det

AARHUS

På et nærmere aftalt sted, måske hos dig, hos mig i Risskov eller Tirstrup, eller, ved godt vejr, ude i naturen. Jeg kommer også gerne på din arbejdsplads

KØBENHAVN

Vi kan mødes i København fysisk, når vores første møde er afholdt online. Når vi mødes fysisk, sker det i  Søborg eller hos dig, enten på dit arbejde eller privat

ANDRE BYER

Jeg vil gerne hjælpe dig, uanset hvor du bor. Der er dog geografiske begrænsninger, hvis vi skal mødes fysisk. Kontakt mig, så ser vi på mulighederne sammen, så det passer for dig

ONLINE

Vi kan mødes via Skype eller FaceTime, hvor du kan sidde bekvemt hos dig selv, med de samme fordele som ved fysiske møde, med den gode og personlige dialog

Ring på tlf. 61309802, eller send email til mig allerede idag, for det første, gratis møde. Helt uforpligtende!

Skriv email til mig