Silkeborg, Denmark
+45 61309802
rp@randiplesner.dk

DRAMATREKANTEN

Dramatrekanten – konfliktens fængsel

Oplever du ofte konflikter, skænderier eller situationer, hvor du bliver ked af det, såret, vred eller på anden måde blokerer? Fx når du er sammen med din partner, dine forældre, dine søskende, en kollega eller måske din bedste ven? Du kommer bare ikke videre….situationen fylder i din bevidsthed, du tænker måske ikke helt klart, og det er som om det hele kan gå i hårdknude på ingen tid. Hvad gør du så?
Jeg har igennem flere år har arbejdet med konflikter af alle slags. Jeg fortæller om dramatrekantens mange udfordringer – og giver et bud på, hvordan vi undgår at være i den.
Der er nok ingen af os, der kan sige os fri for at blive grebet og revet med i dramaer eller situationer, hvor vores følelser forhindrer os i at tænke klart og konstruktivt. Vi oplever, hvordan en uenighed kan føre til skænderi, en misforståelse kan føre til uvenskab. Og ofte kan det være utroligt svært at komme ud af den negative spiral og gendanne en god relation til det menneske, som vi har en konflikt med.
Men det behøver ikke at være sådan. Det er faktisk muligt at bevare overblikket og den gode tone, også i konflikter. Det fortæller jeg om i dette foredrag, der varer ca. 1,5 – 2 timer inkl. spørgsmål og pause.

FOREDRAG I FORENINGER

Jeg kommer gerne ud i din forening og fortæller om dramatrekanten. Det er ikke nødvendigt med projektor eller overhead. Men hvis der er mange deltagere er det godt med en mikrofon

FOREDRAG I VIRKSOMHEDEN

Dramatrekanten finder du alle steder. Privat såvel som i din virksomhed. Jeg kommer gerne ud og fortæller om konfliktens fængsel og mulighederne for at komme ud af det. 

OFFENTLIGE FOREDRAG

Ind imellem holder jeg åbne, offentlige foredrag, eller workshops, bl.a. i forretninger som hyggelige events efter lukketid