Aarhus, Denmark
+45 61309802
rp@randiplesner.dk

Hvad ER det med os kvinder????

Skal du så bare lade stå til?

Skal du så bare tænke: ‘Hmmm, jamen så kan jeg da bare spise, hvad jeg vil, se ud som jeg vil, gå i hængerøvs joggingbukser og klipklapper hele dagen, slæbe på fødderne og lude med kroppen.’

Vi har så ufatteligt travlt med at forblive ungmøer, med glatbarberede køn og ekstremt smalle taljer. Vi fylder os med cilikone, botox og jeg ved ikke hvad.

Og alligevel er vi hverken glade eller tilfredse med os selv!!

Jeg er selv underlagt ungdommens forfængelighed. Farver håret, træner dellerne væk, plejer min hud efter alle kunstens regler, forsøger at spise sundt og godt og sove mine 8 timer.

Jeg har også to skønne, smukke døtre. Og når jeg går på gågaden sammen med dem, vælter det frem med komplekser. Om min alder, min krop og i det hele taget mig selv. På en dum dag, hvor jeg lige ser væk et øjeblik, kan jeg sagtens tænke rigtig dårlige tanker om mig selv.
Og helt glemme, hvem af os, der født disse skønne unge kvinder.
Hvem der har trådt de fleste stier, har den største erfaring – og måske er stærkest af os alle tre.

Hvad er det med os kvinder? 

Mor-kroppen ER også dejlig. Mor er dejlig. Mor er også dejlig, når hendes børn er voksne. Hun er også dejlig, når hun er bedstemor. Stærk og dejlig.

Skal du så bare lade stå til?
Skal du så bare tænke: ‘Hmmm, jamen så kan jeg da bare spise, hvad jeg vil, se ud som jeg vil, gå i hængerøvs joggingbukser og klipklapper hele dagen, slæbe på fødderne og lude med kroppen.’
Skal du?

Det er altid dit personlige valg. For der findes en god balance for både dig og mig. Uden at skulle gå over gevind og have en evindelig dårlig samvittighed over, at du ikke længere kan passe str. 38, men er nødt til at købe str. 40 eller større. Uden at skulle gå i byen i stiletter og drikke drinks til den årle morgen.
Det handler om at få det bedste ud af dét vi har. At passe og pleje os selv til et punkt, hvor vi har det godt.

Og så handler det om at finde de positive tanker om os selv frem. At bryde med livslang overbevisning om, at vi kun er gode nok, når vi er 20.

Lækkerhed er andet og mere en bare en god røv og svulmende bryster.

Jeg vil gerne invitere dig til at finde et tidspunkt, hvor du er alene.
Find et spejl.
Stil dig foran spejlet uden tøj på.
Find 10 ting hos dig selv, som du kan lide!
Giv ikke op! Og vær ikke beskeden! For der er ingen der skal se hvad du skriver. Kun dig.
Lad os finde lækkerheden frem, mødre! Jeg ved vi kan!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *