Lær 3 enkle trin til at få et bedre selvværd

Få et bedre selvværd – og nøglen til frihed

Få et bedre selvværd og mere selvtillid. Så bygger du nemt gode vaner, skønne relationer, og får meget mere energi og overskud. Lær at stå i dit eget lys og hvile i dig selv. Mød verden som en vinder!

Oh, frihed!

Få et bedre selvværd og kilden til et liv, som du vil sige JA til hver eneste dag! De 3 kraftfulde trin til et liv i frihed får du her:

KÆRLIGT SELVBILLEDE

Hvordan ser du på dig selv? Slår du dig selv oveni hovedet over ting, du synes er forkerte? Taler du grimt til dig selv? Fortæller du dig selv at du er grim, dum … tyk? Lær at se dig selv som god nok og oplev hvordan dit bedre selvbillede helt automatisk bliver det 1. af de 3 kraftfulde trin til et naturligt godt selvværd

STOL PÅ DIG SELV

Når du stoler på dig selv, og du ved dybt ind i sjælen, at du er din egen bedste ven; og når du oftere tror på, at du kan end at du ikke kan, så vil du opleve, at du får bedre selvtillid og mere selvværd. Lær hvordan du kommer til at stole på dig selv i dette 2. forandrende trin til at få et bedre selvværd

FÅ SUCCES – YES, YOU CAN!

Oplev hvordan du på foranderlig vis får meget mere selvtillid ved at få succes 🙂 – og mærk friheden ved at være i mål med alt hvad du laver, uden at knokle dig selv halvt ihjel. Følelsen af succes kommer indefra, når du med små baby-steps bygger på dig selv, i et tempo, hvor du ikke mister pusten. Mærk, hvordan du med dette 3. forunderlige trin kan få et bedre selvværd og begynder at hvile i dig selv.

Få dit naturlige selvværd tilbage!

Kom med på et effektivt 12 ugers forløb, hvor jeg følger dig hele vejen til naturligt  mere selvværd der sparker r..!! Her er hvad du får i forløbet

PERSONLIG COACHING

Du kommer til at møde mig personligt – via nettet eller hos mig – 6 gange i dette forløb. 6 kraftfulde coachinger, hvor jeg har fuldt fokus på dig og din rejse, og hvor jeg hjælper dig videre igennem dine udfordringer frem at få et bedre selvværd. Du får effektive værktøjer, som du kan tage med dig og arbejde med igen og igen, når du har behov for det. Med vores dialog, og kraftfulde, skræddersyede spørgsmål, kommer du sikkert i mål mod mere selvværd. 

Fortæl mig mere om det her – det lyder spændende

HYPNO-MEDITATION

Med hypno-meditation går vi to spadestik dybere end ved almindelig mindfuldness, så du for evigt overvinder de blokeringer og udfordringer din hjerne stiller i vejen for dig. Du bliver hvad tænker – og med hypno-meditation bliver det meget nemmere at træne din hjerne til at tænke hvad du ønsker. Lyder det vildt? Det er det også 🙂 Men jeg ved det virker. Og jeg glæder mig til at du oplever det selv! Bare læn dig tilbage og  “go-with-the-flow” imens din underbevidsthed gør arbejdet for dig.

Det her er lige hvad jeg har brug for til at få mere selvværd! Jeg vil høre mere…

STØTTEFORUM

Imens du arbejder med at få et bedre selvværd, har du adgang til en støttegruppe. Den er hermetisk lukket, privat og hemmelig, så ingen ud over dem der er i gruppen kan se dig. Her kan du dele både sorger og glæder, få inspiration og blive støttet og heppet på, af andre der står med de samme udfordringer som dig. Det er også her jeg deler webinarer, video, tips og tanker. Jeg er i gruppen hver eneste dag, og følger jer på jeres vej. Du behøver ikke at være alene på din rejse.

Jeg vil have mit selvværd tilbage – fortæl mig mere om hvordan