Silkeborg, Denmark
+45 61309802
rp@randiplesner.dk

Meget gladere både indvendig og udvendig

Coaching Lene Nielsen

Vil hermed sige tusind tak for coaching hos dig. Jeg havde aldrig prøvet det….men vil sige at jeg er utrolig positivt overrasket over det. Synes du er en dejlig, stille og rolig person og sidde overfor. Følte nogen gange du kunne læse mine tanker. 
De ting vi snakkede om har lært mig at håndtere det og se det fra en meget mere positive vinkel. ..som gør mig mere glad og positiv både ud og indvendig. Bliver glad når du lige sender en lille besked…fordi du lige skal være sikker på det går godt med hensyn til de ting vi har vendt under coaching. …mega dejligt. Vil hermed give mine bedste anbefalinger af dig som coach. Kærlig hilsen Lene Nielsen

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *