Silkeborg, Denmark
+45 61309802
rp@randiplesner.dk

INGEN VEJ TILBAGE

Program for dig der ønsker at tabe dig – og aldrig tage på igen

Du ved, at du kan tabe dig. Det går faktisk ganske godt! Der er bare det ved det, at når du er nået et stykke vej, så begynder du måske at tage på igen!

Helt ærligt!

Som regel handler det om dine egne vaner. Vores hjerne er et vanedyr! Den vil allerhelst gøre alting præcis som den plejer. Det går bare ikke, hvis du vil tabe dig, og holde den naturligt slanke linje resten af dit liv. De fleste vægttabsprogrammer giver dig en fiks og færdig løsning på hvordan du taber fx. 1 kg om ugen. I 10 uger. Og så stopper programmet dér..

FØLER DU DIG TABT PÅ GULVET?

Hvad så med dig, der vil tabe 15-30 kg. Eller mere? Du bliver måske efterladt på netop det tidspunkt hvor du har allermest brug for støtte og hjælp!

De fleste vægttabsprogrammer giver dig tips til træning og madplan. Det får du mindre af fra mig i Ingen Vej Tilbage forløbet.
INGEN VEJ TILBAGE FØLGER DIG HELE VEJEN!

Til gengæld tager jeg dig med i et 26 ugers forløb med indbygget vanearbejde, øget forståelse for hvad der sker indeni dig mentalt, værktøjer som du selv kan arbejde med og som giver dig en stor indsigt i, hvad der netop giver mening for DIG når vi taler om varigt vægttab.

INGEN VEJ TILBAGE – ET PERSONLIGT FORLØB!

Forløbet strækker sig over 26 uger. Her får du op til 6 personlige coachinger med mig, et uge for uge forløb, hvor vi blandt andet har fokus på den mentale del af din livsstilsomlægning, og hvor jeg samler dig op, hvis du snubler. Du har en lukket/hemmelig facebook gruppe, hvor ingen udefra kan se dig, hvor du kan dele dine sejre og frustrationer med mig og andre, som er i forløb, og hvor jeg coacher jer alle mere generelt, lægger video op og mentalfiler til mentaltræning.

Det får du:

PERSONLIG COACHING

Via Skype eller FaceTime – eller bare via telefonen, hvis du ønsker det – får du hele 6 personlige coaching-sessioner med mig. Det er 1-1 sessioner, hvor det kun handler om dig! Her kommer du til at arbejde indgående med dig selv. Du finder svar på spørgsmål, som er helt afgørende for et super resultat. Vi arbejder sammen, os to, så du holder fast i dit mål. Coachingen alene har en værdi af 9000 kroner

SPECIALTILPASSET MENTALTRÆNING

Du får 3-4 lydfiler i løbet af de 24 uger, som er specialtilpasset til Ingen Vej Tilbage og de behov man typisk har i et langt forløb. Imens du slapper af og nyder musikken, lytter din underbevidsthed til ordene. Der sker fantastiske ting i din hjerne. TIng som hjælper dig til at få styrken og selvdisciplinen helt i top. Så bliver det hele så utroligt meget nemmere! Lydfilerne får du enten via Facebook gruppen eller via en dropboxmappe.

STØTTEGRUPPE

Du bliver medlem af en lukket/hemmelig facebook gruppe, hvor ingen udefra kan se dig. Her kan du dele dine resultater, frustrationer, glæder, sejre, og det er også her, vi hepper på dig, når du har brug for det. Her vil du også finde video, inspiration og tips, opskrifter fra andre deltagere, nyt fra videnskaben, diskussioner mv.

INSPIRATION

En meget vigtig del af programmet er at være godt informeret og hjulpet, så du ved præcis hvad der skal til for at nå dit mål hele tiden. Inspirationen kommer både i Facebook gruppen og ind imellem direkte i din indbakke.

PRISEN FOR HELE PAKKEN!

Det er et erklæret mål for mig, at så mange som muligt får muligheden for at tabe sig på den gode måde – dén med de gode vaner, som bliver hængende, så vi aldrig tage på igen! Så jeg har et fantastisk introduktionstilbud til dig! Prisen for hele forløbet, med Personlig Coaching, Mentaltræning, Støttegruppe og fed Inspiration er IKKE 28.800 kroner.

Prisen for hele pakken er kun kr. 5500,- !!