Silkeborg, Denmark
+45 61309802
rp@randiplesner.dk

YNGRE MED ÅRENE

Bliv yngre med årene uden at føre krig imod dig selv

Bliv 10 år yngre med årene! Kom med på et forandrende forløb, og få de 10 hemmeligheder til at blive yngre med årene. Lær de nye vaner imens du sover! Mærk den nye energi komme brusende allerede efter 1 uge.
Er det svært? Nej! Virker det også for dig? Ja!

Lev længere, bedre! Yngre!

Kilden til at blive yngre med årene er opfundet! Det er videnskabeligt bevist  
– Den gode nyhed er, at du også kan blive yngre med årene uden at betale en million!
– Den fede nyhed er, at det hverken er en hammerdyr pille, sur træning eller kur
– Den skønne nyhed er, at du er med til at skabe dit forløb
– Den bedste nyhed er, at jeg hjælper dig hele vejen til din nye ungdom

FORESTIL DIG DETTE ..

Uanset hvem du møder oplever du dem gå i koma når de hører din faktiske alder, og så få at vide, at du ligner en der er mindst 10 år yngre? Din hud gløder, dine øjne er glade. Ingen poser under øjnene. Ingen sprukne læber. 
Hvordan vil det være, når du om et halvt års tid kan bevæge dig frit, måske helt uden smerter, og vågne hver dag med masser af energi?
Du ser ikke bare 10 år yngre ud. Du er faktisk 10 år yngre. Du er 10 år mere vital. 10 år mere energisk. 10 år gladere. 10 år mere smidig. 10 år mere rask. 10 år lettere. 10 år stærkere.
Og det eneste du har gjort er at ændre på nogle vaner og din måde at tænke på. Hver dag har du blandt andet sat dig godt til rette, taget en “morfar” og ladet din underbevidsthed gøre det hårde arbejde for dig. 
Og så har resten af “turen” været meget lettere. 

Fortæl mig hvordan jeg kommer med!
VILLE DU ØNSKE, AT TIDEN KUNNE SKRUES TILBAGE, TIL DENGANG DU VAR UDEN RYNKER OG SLAP HUD?

Kunne du tænke dig at se en ti år yngre udgave af dig selv i spejlet hver dag?
De sidste mange års forskning har banet vejen for, at du nu kan få en del af din ungdoms vitalitet tilbage. 
Yngre med årene er ikke en mirakelkur, hvor du får tilbagefald eller går i stå, – eller som bare ikke virker længere efter et stykke tid. Det er livsstilsomlægning – uden at du skal føre krig imod dig selv hele tiden. Jeg tilbyder dig et forløb, hvor du selv sætter dagsordenen, og selv bestemmer farten. Med ny viden, inspiration, tips, vejledning, coaching, hypno-meditation, støtte og – ikke mindst – et parløb direkte med mig, bevæger du dig sikkert i mål. Fordi du kan. Yes. You. Can. 

Jeg vil med! – hvad gør jeg nu?

Alt dette får du med:

Jeg har samlet et forløb til dig, hvor du bliver holdt i hånden, imens du selv træder de spændende skridt på din personlige rejse. Du bliver støttet på alle de måder jeg er kommet i tanker om, og samtidig får du viden om, hvad forskningen siger idag om evig ungdom – det er lidt lissom at have en personlig træner, bare uden træning 🙂 

PERSONLIG COACHING

* Via Skype eller FaceTime – eller bare via telefonen, hvis du ønsker det – får du hele 6 personlige coaching-sessioner med mig. Det er 1-1 sessioner, hvor det kun handler om dig!

* På vores coaching sessioner, finder du ind til hvordan du kan se et forløb der passer præcis til dig.

* Det er her, du lærer hvorfor hjernen er så pissetræls at arbejde sammen med, når det handler om selvdisciplin.
* Du lærer hvordan du kan arbejde kærligt og indgående med dig selv på en sjov og effektiv måde, hen imod at blive yngre med årene.

* Du finder svar på spørgsmål, som er helt afgørende for et super resultat.

* Vi arbejder sammen, os to, og jeg holder dig op så du holder fast i dit mål.

* Din personlige coaching har alene en værdi af 9000 kroner

HYPNO-MEDITATION TILPASSET SPECIELT TIL DIG

* Du får 4 lydfiler i løbet af forløbets 12 uger.

* Lydfilerne er direkte forandrende! Det er guidede hypno-meditationer, hvor du læner dig tilbage og slapper af, nyder den blide musik, imens din underbevidsthed lytter til det der foregår på lydfilen. Der sker fantastiske ting i din hjerne. Magiske, underbevidste forandringer, der gør, at det hele bliver så utroligt meget nemmere!

* Det hele designet direkte til forløbet ‘Yngre Med Årene

* Hypno-meditation gør en kæmpe forskel på, om du når i mål på den sjove og lette måde, eller om du skal kæmpe for hvert skridt. Og det er videnskabeligt bevist! Skal jeg forklare dig hvordan? Så skriv til mig  

* Lydfilerne får du sendt direkte til din email med et link. Værdi 6000 kroner

LILLE, HEMMELIG STØTTEGRUPPE

* Du bliver medlem af en lille, eksklusiv lukket/hemmelig facebook gruppe, hvor ingen udefra kan se dig. Vi er ikke ret mange.  

* Her kan du dele dine resultater, frustrationer, glæder, sejre, og det er også her, vi passer på dig og hepper på dig, når du har brug for det.

* I gruppen leverer jeg video, inspiration og tips, artikler, nyt fra videnskaben, diskussioner mv. Det er også her jeg går live, når jeg har nyt til dig.

* Her kan vi dele det vi har lyst til og støtte hinanden. Gruppen er hemmelig, men navnet er …. tadaaa … Yngre Med Årene

* Jeg vil bruge al den tid der skal til for at hjælpe dig i mål, og du får invitationen til gruppen, så snart du har tilmedlt dig forløbet og betalt.

* Værdi 5000 kroner

INSPIRATION

* En meget vigtig del af forløbet er at være godt informeret og hjulpet, så du ved præcis hvad der skal til for at nå dit mål hele tiden.

* Det sørger jeg for, ved at løbende at sende dig personlige beskeder og..

* Inspirationen kommer både i Facebook gruppen og ind imellem direkte i din indbakke.

* Værdi 3500 kroner

PRISEN FOR HELE PAKKEN!

Det er et erklæret mål for mig, at så mange som muligt får muligheden for at blive Yngre Med Årene på den gode måde – du ved, måden med de gode vaner, som bliver hængende, så vi holder os sunde, raske og unge, med glødende hud, glimt i øjet, god form og let til smil! Så jeg har et fantastisk tilbud til dig! Prisen for hele forløbet, med Personlig Coaching, Hypno-meditation i din indbakke, Støttegruppe og fed Inspiration er IKKE 23.500 kroner.

Prisen for hele pakken er kun kr. 12.500,- !! 
ER VI TO ET MATCH?

For at Yngre med Årene skal være en success for dig, så er det vigtigt – faktisk en forudsætning – at vi to lige får snakket sammen – helt og aldelses uforpligtende. 
Det er faktisk lidt ligesom når du kontakter mig til et normalt coaching forløb: Første møde er gratis og uforpligtende. 
Vores snak handler bare om, at vi to lige får set hinanden i øjnene, og set om vi kan arbejde sammen. 
Forløbet starter med ganske få deltagere, for at jeg har mulighed for at fokusere 100% på jer allesammen hver især. 

Interesseret? Så læs lige her 

Læs her

Skal vi lave en aftale?

Kan du se dig selv – om et halvt år fra nu – frisk og fuld af energi og selvtillid, med spændstige skridt, smidige led, færre rynker, glimt i øjet, godt humør, god koncentration, i fuld gang med de ting i livet du ønsker allermest – fordi alderen er hamrende ligegyldig? Vil du være den, de allesammen kigger på og spørger: Hvad f….. sket der lige der?
Så kontakt mig. Vi to skal nemlig være et match, for at jeg kan hjælpe dig, og derfor skal vi have os en snak, inden du beslutter dig. Tag skridtet idag! Snakken er helt uforpligtende – og om 4-6 måneder kan det være dig, der har det bedre end du har haft i årevis.