Silkeborg, Denmark
+45 61309802
rp@randiplesner.dk

Ung i alle aldre

Coaching og mentalttræning hjælper dig til at få en sund livsstil med masser af energi, overskud og selvværd. Coaching og mentaltræning er to kraftfulde værktøjer, som giver dig styrke og overskud til at sætte fokus på præcis dét, som der skal til for at du kommer i god balance og har det knaldhamrende godt. Ingen magi eller hokus pokus. Men måske du vil føle det sådan 🙂
Uanset, hvad det er du har brug for, for at komme frem til en sund livsstil med masser af overskud, styrke, og energi – et liv i balance – så kan jeg hjælpe dig rigtig godt på vej

Som coach og mentaltræner er jeg her for at hjælpe dig til at fastholde dét du sætter dig for. Jeg kan give dig langtidsholdbare, effektive værktøjer til din rejse mod præcis det sunde liv som du ønsker dig.
Sammen får vi sat fokus på de ting der er vigtige for dig, og du får hjælp til at fastholde fokus. Jeg støtter dig ligeså længe du ønsker det, og hjælper dig til at holde fast, så du ikke får tilbagefald – eller i hvert fald så du hurtigt kommer tilbage på sporet igen.

Jeg er internationalt certificeret ICI coach, stresscoach og mentaltræner. Jeg har en baggrund i undervisning af børn og voksne, hundeadfærd og træning, og jeg er med dig fra begyndelsen, når du har truffet din beslutning.
Når du står på tærsklen til dit nye liv, men ikke kan overskue, hvordan du skal komme igang, og hvad du skal igang med. Jeg støtter dig i dine beslutninger, hjælper dig med at finde præcis de svar, der er helt rigtige for netop dig. Lige så snart du er klar!