Randi

YES. YOU. CAN.

Jeg tror, at du
elsker livet 
 …men du ønsker måske at få 
større frihed 
end nu

Nogle dage er livet bare fantastisk, ikke? Masser af glæde og gode, givende oplevelser.
Men så er der de der – til tider mange – rent-ud-sagt lortedage, hvor du måske føler dig frustreret, og hvor der er meget, der bare ikke lykkes. Måske er det også på de dage, hvor du nærmest hader dig selv? Slår du dig selv oveni hovedet og skælder dig selv ud? “Hvorfor får jeg aldrig tingene gjort?” –  “Hvorfor kan jeg ikke finde ud af noget?” – “Hvor er jeg bare dum!” – “Jeg hader mig selv” – “Jeg er ikke god nok!”…. 

3 grunde til, at jeg kan hjælpe dig

Jeg hedder Randi Plesner, og jeg er personlig coach.
Har du et ønske om at få dit liv tilbage og blive din egen bedste ven? Kunne du tænke dig at blive kaptajn på dit eget skib – og stå rokkefast i al slags vejr?
Jeg er på en mission, for at hjælpe dig, som har et stort ønske om blive kanonvenner med dig selv, og at få bedre selvværd. Så du får fuldstændig frihed til at leve et endnu federe liv.
Jeg har hjulpet rigtig mange mennesker afsted på deres magiske rejse. Hvor de oplever at være båret af et ubrydeligt selvværd. De er blevet deres egen bedste ven – for livet. 

1

Jeg tror på dig –
og på, at du kan!

Jeg tror på, at du kan blive gladere og mere tilfreds i livet. I det øjeblik du har et ønske om en forandring, så kan du også opnå den. Jeg tror på, at du kan få et magisk liv med overflod af dét du ønsker dig allermest.
Med den indsigt du allerede har i dit liv, kan du skabe præcis hvad du vil. Når du elsker dig selv, begynder alting omkring dig at give helt anderledes mening. 
Jeg tror på dig og på, at du med min hjælp, kan genfinde og opbygge et dybtfølt selvværd.
Jeg hjælper dig til at få det drømmeliv du ønsker dig, og de forandringer du har sat som mål. Yes. You. Can.

2

En praktisk og alsidig erfaring

Jeg har arbejdet med børn og voksne siden 1994. Igennem alle årene har mit virke haft fokus på at sætte mennesket i centrum. Jeg har rådgivet iværksættere, trænet mindre teams i virksomheder, afhjulpet konflikter, undervist, støttet og coachet. Jeg har arbejdet med de fleste typer mennesker og deres udfordringer. Samlivsproblemer, selvværdsproblemer, nye mål i livet, bedre vaner, bedre præstationer, livsstilsomlægninger, udramatiske skilsmisser, sorgarbejde og livskriser.
Mange dejlige års arbejde med mennesker, der alle har det til fælles, at de ønsker et liv der giver en dybtfølt mening, er din sikkerhed for, at jeg også kan hjælpe dig.

3

En bred, mangfoldig uddannelse

Med en rygsæk fuld af effektive værktøjer, hjælper jeg dig som menneske, uanset om  det er dig privat eller dig som medarbejder/leder.
Værktøjer og teori tager udgangspunkt i  min modulopbyggede MasterCoach uddannelse. Jeg er uddannet i håndtering af livskriser og livsforandringer, stress og sorg, coaching af teams samt coaching og konfliktmægling. Jeg har med stor entusiasme studeret vores måder at tænke og fungere på; og så er jeg uddannet mentaltræner og neuropsykologisk coach. Jeg læser passioneret om den spændende forskning i hjernens muligheder og sårbarheder. Læs her om hvad jeg har skrevet under på

Internationalt Certificeret MasterCoach

Foruden mine godt tyve års arbejde med coaching og mentoring, undervisning mv. har jeg en knap 5 år lang uddannelse, der er ført til en egentlig Master Coach Certificering på internationalt niveau

International Certificering til MasterCoach af ICI

International Association of Coaching Institutes står som garant for den højeste standard indenfor coaching. Hvert land har således kun én særligt udvalgt udbyder af denne skræddersyede uddannelse

Certificeret konflikt coach hos Conflict.dk – “elsk dine konflikter”

Konfliktløsning kræver både meget skarpe værktøjer og en klar indsigt i menneskers ubevidste reaktionsmønstre. Konfliktuddannelsen er for min del en vigtig brik i min MasterCoach uddannelse

Internationalt Certificeret af EmpowerMind International

EmpowerMind International er en global organisation, der har specialiseret sig i empowerment-skabende udviklings- og innovationsprocesser til individer, teams og organisationer

Jeg er også

Hvis du spørger mig, om jeg er coach, eller om jeg bare tilbyder coaching, så svarer jeg, at jeg er coach… altid!
For jeg kan slet ikke se mig selv i et liv, hvor jeg ikke kan gøre en forskel i andres liv. Af natur er jeg passioneret og tror fast på, at der findes noget, der er meget større end os selv. En… universal skaberkraft.
Jeg har fået meget i livet, og for mig betyder det meget at kunne gi’ tilbage – til alle dem der har brug for det.
Jeg elsker hygge, gode venners lag, en spontan sludder med et fremmed menneske ved kassen i supermarkedet og på gaden. Jeg tror på, at et smil til det menneske jeg møder kan gøre en kæmpe forskel i deres liv.
Jeg elsker mit liv her i Silkeborg sammen med min Jan, og det er en velsignelse for mig at kunne give ud af det overskud som jeg føler at jeg har bygget op igennem et langt, lærerigt liv. 

Jeg elsker at danse og synge

jeg danser og synger, når jeg kan! Jeg har været konkurrence danser i linedance, og været på eventyr på de Europæiske konkurrence gulve. Jeg har sunget i band, er kirkesanger og elsker musik på alle måder 🙂 

Jeg har været opdrætter

Jeg har været opdrætter af en gigantrace, som er særligt egnet til terapihund. Jeg har eksporteret ca. 35 terapihunde til udlandet. Og så jeg er forresten også uddannet hundecoach og hundelytter🙂 og arbejder fortsat med det

Jeg er Mama til 5

Jeg er Mama til tre vidunderlige børn og to underskønne børnebørn… og 4 på lånebasis 🙂  Mama er en fællesbetegnelse arvet fra min russiske farmor, som vi alle elskede højt 🙂 – tror det også er dér jeg har musikken fra…