Silkeborg, Denmark
+45 61309802
rp@randiplesner.dk

Randi

Jeg tror på, at du har ret til at kunne vågne om morgenen og glæde dig som et barn til en ny dag

Mit mål er at hjælpe så mange som muligt til at få et fantastisk inspirerende liv, hver dag, resten af livet. Jeg ønsker at gøre en forskel for hver eneste menneske jeg hjælper.

Jeg tror på dig. Jeg tror på, at du kan blive stærkere, og at du kan opnå præcis de forandringer som du ønsker dig. Både på job og privat.

Jeg hedder Randi Plesner, og jeg arbejder med mennesker der, måske ligesom dig, har et ønske om at der skal ske en forandring i deres liv. Igennem tiden har jeg hjulpet mange mennesker såvel privat som i erhvervslivet, til at få præcis det liv de ønsker sig. Jeg har været selvstændig erhvervsdrivende siden 1994. Igennem alle årene har mit virke spændt lige fra markedsføring og grafisk design, over rådgivning og træning af teams i virksomheder, til undervisning og coaching, bl.a. af iværksættere. Jeg har arbejdet med såvel virksomheder som privatpersoner, børn og voksne. Jeg hjælper privatpersoner og medarbejdere/ledere på arbejdspladser, i skoler og som hundecoach (i min fritid), som sorg- og stresscoach bl.a. ved dødsfald og
Jeg arbejder med mennesker, som Jeg tror på, at du kan blive stærkere, og at du kan få præcis de forandringer som du ønsker dig. Både på job og privat. Jeg tror du kan blive en endnu bedre sælger, en endnu bedre HR’er, en bedre kollega eller chef. Og jeg tror på, at du kan blive gladere, og mere tilfreds i livet som helhed. Hvis du ønsker en forandring, kan du opnå den. Det ved jeg.
Det er ikke altid nemt. Men det kan blive nemmere end du synes det er nu.
Det kan være en lang proces. Men det kan ofte tage kortere tid, end du tror det gør nu.
Dit første skridt kan se ud til at være svært. Men med coaching kan jeg hjælpe dig så det kan blive en del lettere!

Jeg har igennem mit arbejde med børn og voksne, både på arbejdspladsen, i skolen, som hundeadfærdskonsulent i private hjem samt privatpersoner i dybe kriser, samlet erfaring til mindst 10 liv! Med en rygsæk fuld af effektive værktøjer, hjælper jeg dig, din virksomhed, dine medarbejdere ved hjælp af langtidsvirkende neuro-coaching at tune ind på præcis dét, som du/I ønsker at opnå.

Mine overbyggende uddannelser tager også udgangspunkt i Empowermind Danmark, som er stiftet og drives af Mitzi og Jørgen Svenstrup, nogen af de mest kompetente og dygtige mennesker jeg kender.

ICI - International Association of Coaching InstitutesEmpowermind International