Problemer i parforholdet

PROBLEMER I PARFORHOLDET

Sådan finder I hinanden og kærligheden igen

– uden at miste værdighed i jeres parforhold

Se hinanden dybt i øjnene: kan jeres problemer i parforholdet løses? Har I begge ønsket om at blive sammen – prøve endnu engang – for at få det til at fungere? 
Tænk, hvis der findes en måde at finde tilbage til kærligheden, harmonien og alt det sjove I havde sammen?
Kunne I tænke jer at opleve inderlig sex, dyb tillid, værdighed og ægte venskab igen – sammen? 

Det svære parforhold

Der findes næsten ikke noget, der kan skabe en grad af ensomhed og skubbe alvorligt til dit selvværd, som konflikter i dit parforhold eller ægteskab. Og jo lavere dit selvværd er, jo mere ensom og isoleret føler du dig måske. Og så påvirker det dit parforhold. Måske oplever du, at din partner er ligeglad med dig. Intimiteten og tilliden er flosset. Og så er det virkelig svært at holde fanen højt. Læs evt. mere her om hvordan du selv kommer videre

DE MØRKE TANKER

Hun gider mig ikke mere. Han ser aldrig på mig mere. Han elsker mig nok ikke længere. Hun synes jeg er kedelig. Få bugt med dine egne mørke tanker, alt det du tror der er sandt om din partner. 

MISTILLIDEN

Måske er der en rigtig grim mistillid imellem jer. I mistror hinanden for at have dårlige hensigter, utroskab eller simpelthen at være egoistiske og ikke tænke på den anden?

HÅBET

Måske er der et lille håb om, at I måske en dag finder tilbage til dét som I havde engang. Håbet om at løse jeres problemer i parforholdet, så I sammen kan komme videre.

GNISTEN

Det fælles håb er også en fælles drøm. Så begynder ønsket om at genfinde hinanden og kærligheden at melde sig. Og med ønsket kommer gnisten. Den er der endnu …. 

Lær de 4 elementer til at løse  
problemer i jeres parforhold

Nøglen til et lykkeligt og stærkt forhold, efter en tid med konflikter i dit parforhold eller ægteskab, finder du i disse 4 vigtige elementer. Det første element har du allerede – det er nok derfor du læser med på denne side 🙂 Jeg viser jer, hvordan I arbejder med de 4 elementer, og i hvert element får du værktøjer til at finde de skjulte overbevisninger, der forhindrer jer i at løse problemer i forholdet

Ja, tak! Vi ønsker at løse problemer i parforholdet ->
ØNSKET OM AT BEVARE PARFORHOLDET

Det 1. element er ønsket. I har som udgangspunkt et stort ønske om, at ville lykkes. I ønsker at blive sammen, hvis det på nogen mulig måde er muligt. Når I begge bærer ønsket i jer, er vejen til målet – og væk fra jeres problemer i parforholdet – en del tættere på.

VILJEN TIL AT GØRE HVAD DER SKAL TIL

Det 3. element er viljen. Der er nemlig stor forskel på, hvorvidt I har ‘en stor interesse’ eller ønske om at lykkes, eller om I har en vilje, der er stærk nok til, at I er parate til at gøre hvad end det kræver, for at løse jeres udfordringer i ægteskabet og finde kærligheden frem igen. 

TROEN PÅ AT PARFORHOLDET KAN REDDES

Det 2. element er troen. En ting er, at I ønsker det. Men tror I på det? Måske skal der en snak med mig til, før I for alvor tør at tro på, at jeres ægteskab eller parforhold kan reddes. Troen på jer og troen på jer selv hver især er en afgørende løftestang for jeres fælles rejse i forholdet.

VIDEN OM BEHOV OG FORSKELLIGHEDER

Det 4. element er viden. Viden om hvad jeres partner går og kæmper med. Og om hvordan jeres partner udtrykker følelser. Viden om hinanden skaber plads til jer begge to; og det skaber en rummelighed i jeres forhold, så I igen kan trække vejret, og mødes i frivillig kærlighed og respekt.

Vi må bare sige, at nu kører parforholdet igen. Vi har genfundet det vi engang havde sammen og fået aflivet nogle dumme tvangstanker. Og så har vi  fundet helt nye, dejlige sider af hinanden. Vi troede ikke det var muligt!

Malene C. Og Jan N. – Aarhus

Det gav mig troen på mig selv tilbage, hvilket min omgangskreds også har kunne mærke.
Det har virkelig hjulpet os, så vores forhold er stærkere end før. Vi har lært rigtig mange ting om os selv og om hinanden igennem vores samtaler med Randi

Mette og Kim Engen, Viborg

Vi kom som skibbrudne, men fandt os hurtigt til rette.Nu kan vi meget bedre forstå hvad der skete i vores ægteskab – og hos hinanden. Vi har lært så meget. Nu går tingene ikke i hårdknude længere. Vi får dem løst inden det sker. Det er bare så utroligt dejligt. Ingen skilmsmisse her!

John og Tinna, Aarhus

Kunne I tænke jer én gang for alle at få bugt med jeres udfordringer og problemer i parforholdet, så I kan komme videre i et liv med glæde, venskab, dejlig intimitet og gensidig tillid? Se her, hvordan I kommer igang allerede idag

1

KONTAKT MIG

I skriver eller ringer til mig. Vi får en lille snak og aftaler et tidspunkt hvor vi kan mødes. I bestemmer selv, om vi skal mødes fysisk eller om I ønsker at det foregår online

2

DEN FØRSTE SNAK

Det første møde handler om et par afgørende ting der helst skal være på plads: Passer vores kemi sammen? Har I tillid til, at jeg kan hjælpe jer? Tror jeg på, at jeg kan hjælpe 🙂

3

FORLØBET

I de kommende ugers forløb, rejser I sammen igennem jeres udfordringer og finder løsninger og forklaringer, som løfter tågen og løser jeres problemer i parforholdet.

Kontakt mig

Silkeborg

Kragelundvej 31
8600 Silkeborg

T: 61309802

Email: rp@randiplesner.dk