Silkeborg, Denmark
+45 61309802
rp@randiplesner.dk

Problemer i parforholdet

PROBLEMER I PARFORHOLDET

Sådan finder I hinanden og kærligheden igen

– uden at miste værdighed

Se hinanden dybt i øjnene: kan jeres problemer i parforholdet løses? Har I begge ønsket om at blive sammen – prøve endnu engang – for at få det til at fungere? 
Tænk, hvis der findes en måde at finde tilbage til kærligheden, harmonien og alt det sjove I havde sammen?
Kunne I tænke jer at opleve inderlig sex, dyb tillid, værdighed og ægte venskab igen – sammen? 

Lær de 4 elementer for en happy ending

Nøglen til et lykkeligt og stærkt forhold, efter en tid med konflikter i dit parforhold eller ægteskab, finder du i disse 4 vigtige elementer. Det første element har du allerede – det er nok derfor du læser med på denne side 🙂  

ØNSKET

Det 1. element er ønsket. I har som udgangspunkt et stort ønske om, at ville lykkes. I ønsker at blive sammen, hvis det på nogen mulig måde er muligt. Når I begge bærer ønsket i jer, er vejen til målet – og væk fra jeres problemer i parforholdet – en del tættere på.

VILJEN

Det 3. element er viljen. Der er nemlig stor forskel på, hvorvidt I har ‘en stor interesse’ eller ønske om at lykkes, eller om I har en vilje, der er stærk nok til, at I er parate til at gøre hvad end det kræver, for at løse jeres udfordringer i ægteskabet og finde kærligheden frem igen. 

TROEN

Det 2. element er troen. En ting er, at I ønsker det. Men tror I på det? Måske skal der en snak med mig til, før I for alvor tør at tro på, at jeres ægteskab eller parforhold kan reddes. Troen på jer og troen på jer selv hver især er en afgørende løftestang for jeres fælles rejse i forholdet.

VIDEN

Det 4. element er viden. Viden om hvad jeres partner går og kæmper med. Og om hvordan jeres partner udtrykker følelser. Viden om hinanden skaber plads til jer begge to; og det skaber en rummelighed i jeres forhold, så I igen kan trække vejret, og mødes i frivillig kærlighed og respekt.

Når mistillid, jalousi og manglende selvværd bliver de elementer, der fylder mest i et forhold, bliver det svært at se, hvordan det kan fortsætte. Vi hørte om Randi igennem venner, der også havde været hos hende. Og vi må bare sige, at nu kører parforholdet igen, vi har genfundet det vi engang havde sammen, fået aflivet nogle dumme tvangstanker, og har fundet helt nye, dejlige sider af hinanden. Vi vil gerne sige tusind tak! Det havde vi nok ikke lige set komme…

Malene C. Og Jan N. – Aarhus

Jeg startede ved Randi for, at få boostet mit selvværd, som jeg har kæmpet med i mange år. Det gav mig troen på mig selv tilbage, hvilket min omgangskreds også har kunne mærke.
Da min eks kæreste og jeg fandt sammen igen, valgte vi, for at få den bedste start, at gå til terapi ved Randi, og hun har virkelig hjulpet os, så vores forhold er stærkere end før. Vi har lært rigtig mange ting om os selv og om hinanden igennem vores samtaler med Randi og giver derfor hende kæmpe tak og vores varmeste anbefalinger.

Mette og Kim Engen, Viborg

Der er noget trygt og godt, lige når man træder ind hos Randi og møder hendes tillidsvækkende og rolige væsen. Vi kom som skibbrudne, men fandt os hurtigt til rette. Med Randis metoder, kunne vi meget bedre forstå hvad der skete i vores ægteskab – og hos hinanden. Vi har lært så meget, og med de månedlige besøg hos Randi i de første 6 måneder efter forløbet, faldt vi ikke tilbage i vores gamle gænge på noget tidspunkt igen. Nu går tingene ikke i hårdknude længere. Vi får dem løst inden det sker. Det er bare så utroligt dejligt. Ingen skilmsmisse her!

John og Tinna, Aarhus

Kunne I tænke jer én gang for alle at få bugt med jeres udfordringer og problemer i parforholdet, så I kan komme videre i et liv med glæde, venskab, dejlig intimitet og gensidig tillid?

1

KONTAKT MIG

I skriver eller ringer til mig. Vi får en lille snak og aftaler et tidspunkt hvor vi kan mødes. I bestemmer selv, om vi skal mødes fysisk eller om I ønsker at det foregår online

2

DEN FØRSTE SNAK

Det første møde handler om et par afgørende ting der helst skal være på plads: Passer vores kemi sammen? Har I tillid til, at jeg kan hjælpe jer? Tror jeg på, at jeg kan hjælpe 🙂

3

FORLØBET

I de kommende ugers forløb, rejser I sammen igennem jeres udfordringer og finder løsninger og forklaringer, som løfter tågen og løser jeres problemer i parforholdet.

Der findes næsten ikke noget, der kan skabe en grad af ensomhed og skubbe alvorligt til dit selvværd, som konflikter i dit parforhold eller ægteskab. Og jo lavere dit selvværd er, jo mere ensom og isoleret føler du dig måske. Og så påvirker det dit parforhold. Måske oplever du, at din partner er ligeglad med dig. Intimiteten og tilliden er flosset. Og så er det virkelig svært at holde fanen højt. Læs evt. mere her om hvordan du selv kommer videre

DE MØRKE TANKER

Hun gider mig ikke mere. Han ser aldrig på mig mere. Han elsker mig nok ikke længere. Hun synes jeg er kedelig. Få bugt med dine egne mørke tanker, alt det du tror der er sandt om din partner. 

MISTILLIDEN

Måske er der en rigtig grim mistillid imellem jer. I mistror hinanden for at have dårlige hensigter, utroskab eller simpelthen at være egoistiske og ikke tænke på den anden?

HÅBET

Måske er der et stille håb om, at I måske en dag finder tilbage til dét som I havde engang. Håbet om at løse jeres problemer i parforholdet, så I sammen kan komme videre.

GNISTEN

Det fælles håb er også en fælles drøm. Så begynder ønsket om at genfinde hinanden og kærligheden at melde sig. Og med ønsket kommer gnisten. Den er der endnu …. 

Kontakt mig

Silkeborg

Kragelundvej 31
8600 Silkeborg

T: 61309802

Email: rp@randiplesner.dk