Foredrag

– en levende måde at give et budskab på

Foredrag: Fortæl dig selv en bedre sandhed

Jeg er på en mission i 2024:

Jeg ser flere og flere leve i deres drænende, trælse hamsterhjul, og lever et liv med flest gråvejrsdage.

Men som et eller andet sted dybt indeni, har en stærk fornemmelse af at der må være noget, der er større, og som vil give livet meget mere mening. Hvor livet bliver mere en hverdagsfest og stor grad af frihed.

Jeg møder endnu flere, som har en historie – en oplevet sandhed om sig selv og deres fortid – der står i vejen for at de kan komme videre.

Og begynde at se målet.

Hvordan kommer vi dertil, hvor vi kan fortælle os selv en historie, der støtter os meget, meget bedre, og som en magisk nøgle kan låse op for den første dør til det magiske, fantastiske liv, vi går og drømmer om – og har fortjent?

Med udgangspunkt i historier og oplevelser fra mit eget liv, fortæller jeg dig om, hvad vi kan ændre på i dét vi går og fortæller om – og til – os selv, så vi kommer væk fra tristheden og den opslidende gråvejrsdag, med sortsyn og meningsløshed – ind i en selvforstærkende forandringsproces, hvor vi som vores egen helt, folder os ud, fra puppe til sommerfugl, og står stærkt under vores egen stjerne. 

Når vi ændrer os selv indefra og ud, spreder det sig som ringe i vandet. Og det vi sender ud i verden, kommer tilbage som en forstærkende energibooster til os selv.

Foredraget varer ca. 1,5 timer, efterfulgt af en meditativ drømmerejse på 10 minutter.

Du kan booke mig ved at skrive til mig på rp@randiplesner.dk – eller udfylde formularen nederst på siden her – og du er velkommen!

 

Næste åbne foredrag:

Torsdag den 18. april 2024, kl. 19 – på Galleri Grevelsgaard i Fausing ved Randers

Book foredraget til din forening, din virksomhed, dit træningscenter eller galleri, højskoleaftener …

Jeg er Randi

Kære du – har vi allerede mødt hinanden? Hvis ikke, så får du her lige kort, hvad min passion og mission handler om.

Og lidt om hvad jeg kan hjælpe dig med – og hvem jeg er 🌟

Måske er du landet her, fordi du længe har tænkt, at det simpelthen ikke kan passe, at livet ‘bare’ er det du har nu. Du er kaldet til noget andet. Og i hvert fald er du bare ikke kaldet til hver dag at stå op til det samme, drænende, trælse hamsterhjul, hvor den ene gråvejrsdag tager den næste.

Hvor du er sur og irriteret.

Hvor ungerne er totalt umulige – og hvor du slet ikke har overskud til at deale med din chef lige nu. Måske er du her, fordi det trælse liv du har nu, simpelthen må slutte. Du ser, at der også er glade mennesker derude. Måske har de fundet præcis den hylde de gerne vil være på. Og så tænker du: Der MÅ ALTSÅ VÆRE NOGET DER ER STØRRE OG MEGET BEDRE END DET HER FOR MIG!!

Væk fra livsleden og den evige følelse af utålmodighed og frustration

Hen til det liv der giver fuldstændig mening, og hvor du vågner til en hverdagsfest. 

Hver.

Eneste.

Dag.

Jeg har en nyhed til dig:

Det liv du går og drømmer om og længes efter. Det findes! 

Din rejse kan begynde lige her.

Jeg har gjort det til min mission at hjælpe så mange jeg kan, til det liv som de vitterligt har fortjent: Et liv som helte i deres eget liv, hvor de står stærkt under deres egen personlige stjerne.

Uden undskyldning! Uden skam. Uden vrede eller fortrydelse.

Men med en uendelig, magisk følelse af endelig at være sat fri af det følelses-fængsel, som har været en del af deres hverdag indtil nu

Jeg har selv været igennem en lang og spændende rejse. Fra traumatisk barndom med alkoholmisbrug og masser af skænderier. Træls ungdom med det vilde liv. Altid trist. Altid ensom. Hele verden var imod mig. Altid offer. Til et liv, hvor jeg er helt i mit eget liv. Hvor jeg står stærkt under min egen stjerne. Hvor jeg sat fri. Og hvor jeg lever det mest meningsfyldt liv jeg kan forestille mig. 

Med hundredvis af mennesker, der er blevet hjulpet hos mig, og med en solid uddannelse som Internationalt Certificeret MasterCoach, har jeg taget konsekvensen og er nu specialist i helterejser. Jeg kaster lys, hvor du synes det er mørkt. Jeg samler dig op, når du falder. Og jeg jubler sammen med dig, når du kommer i mål. Det er min passion. Og det er min mission. 

Kontakt mig

 

 SMS ell. Ring

(45) 61 30 98 02

Adresse

Kragelundvej 31, 8600 Silkeborg

Åbent

Flexibelt